Begynder
Begynderholdet er for dig, der er ny i Taekwondo, og er fyldt 12 år.

Det er holdet du starter på, og træner på, indtil du er klar til at komme på det øvede hold, hvilket normalt sker, når du opnår det blå bælte.

Begynderholdet er også det hold, hvor du, som forældre til et barn der også træner, kan træne på samme tid som mon holdet, eller sammen med dit barn der måtte være ny i Taekwondo, men er fyldt 12 år, eller derover.

Hvis man kommer fra Mon holdet til Begynderholdet, vil man opleve, at der på Begynderholdet skiftes fokus fra primært at lære Taekwondo gennem leg og bevægelse, til at have mere fokus på teknik, disciplin og de forskellige dele af Taekwondo bliver introduceret her.

Det betyder dog ikke, at der ikke er plads til masser af grin, leg og sjov.

Højere graduerede i klubben, der normalt træner på det øvede hold, kan lejlighedsvis træne med på Begynderholdet. Du kan som voksen med en højere bæltegrad end blå, også træne med her, hvis dit barn er på enten Begynder eller Mon holdet.

De lidt mere øvede
Det øvede er for dig der har trænet Taekwondo i noget tid, og som minimum har opnået det blå bælte. Holdet træner alle aspekter af Taekwondo, og det er også på dette hold at klubbens sort bælter selv får deres træning.