Familiehold.

 Familieholdet består af forældre og større søskende til mon børn, samt øvede mon børn.

Større børn kan også starte her. Dette afhænger dels af den rådige plads på holdet, og barnets modenhed.

Hvornår et mon barn er klar til at rykke til dette hold vurderer trænerne, og er også lidt afhængig af pladsen på holdene.

På dette hold skifter fokus fra primært at lære Taekwondo gennem leg og bevægelse, til at have mere fokus på teknik, disciplin og de forskellige dele af Taekwondo bliver introduceret her. Det betyder dog ikke at der ikke er plads til massere af grin, leg og sjov.

De største af børnene på holdet kan blive på holdet til de opnår de første grader med fuldfarvet bælte. På denne måde, får børnene mulighed for at vænne sig til et anderledes pensum end de er vant til fra Mon bælterne, men på et hold, og med en træner de kender godt. Derefter er det på tide at komme videre til et nyt hold, med nye udfordringer og venner.

Skiftet til fuldfarvede bælter kan ske fra barnet er 9 år. For nogle børn er det bedre at vente lidt tid med det, og klubbens trænere vurderer hvornår barnet er klar. Det vigtigste er udviklingen i bælter følger barnets udvikling.

Teen & Voksenhold for nye og øvede, er for de ca. 13 årige til 99+ år.

Voksen/Øvethold, er både for nybegyndere over 13 år, og for klubbens øvede udøvere. Holdet har fokus på teknikker og alle de øvrige dele af Taekwondo. Til trods for det, kan nybegyndere sagtens starte her, da klubbens trænere tilpasser træning og teknik, til udøverens niveau.