Påskelejr Kalundborg 2018

29. marts - 31. marts
29. marts kl. 10:00 til 31. marts kl. 17:00
Rynkevangsskolen
Møllevej 10, 4400 Kalundborg, Danmark
Vis på kort
Påskelejr Kalundborg 2018

Kære alle,

Som sidste år, og de sidste 10 før det, så afholdes der Taekwondo Påskelejr i Kalundborg over 3 dage. Vi var med sidste år med en 10 stykker fra klubben, og havde nogle gode dage med massere af træning og sjov. At være på lejr og træne sammen med en masse andre udøvere, er altid en kæmpe oplevelse, og giver en masse i rygsækken.

Se den vedhæftede invitation for detaljeret program mm. Vi skal som klub tilmelde samlet, så hvis du/I har lyst til at tage med, så meld jer til her, eller kontakt Tine på tine.therkildsen@undp.org. Tine kan også være behjælpelig hvis I har andre spørgsmål vedr. lejren mm.

Lidt yderligere detaljer som ikke er at finde i invitationen:

- Transport frem og tilbage står man selv for. Klubben arrangere ikke transport, men opfordre til samkørsel. Har man behov for kørsel derned, eller har man ledige pladser i sin bil, så skriv det på tilmeldingen.

- Man kan træne 1 eller flere dage, og prisen vil afspejle det. I prisen for lejren dækker også mad under lejren og overnatning i sovesal.

- Der er også træning for mon børn, men der skal være forældre med. Klubben kan ikke tage ansvaret for at holde øje med ungerne dernede osv.

- Der er overnatning på lejren - i sovesal - og der findes også forskellige andre overnatningsmuligheder dernede, hvilket er på egen regning. Er der flere som ønske overnatning der ikke er sovesal på lejren, kan vi måske prøve at finde ud af noget. Det kunne være hyggeligt.

Tilmeldingsfrist:

20. marts 2018 kl. 20:00
Tilmeldingsfristen er overskredet