Kære alle,

Hermed et kort nyhedsbrev fra klubben. Vi håber alle er kommet godt igennem påsken, og kommer godt igennem vores midlertidige periode med sammenslåede hold.

I vil i dette nyhedsbrev få lidt information om:

  • Status på Kyosanim Mikkel

  • Oversigt over trænere og bestyrelsen i klubben

  • Velkommen til et nyt medlem

  • Sommerlejr og det løse

Kyosanim Mikkel

Der har været en del af jer der har spurgt ind til hvordan det går med Kyosanim Mikkel, og efter omstændighederne har han det fint. Mikkel blev opereret i tirsdags, og fik fjernet ⅓ af den ene menisk, hvilket er hårdt nok i sig selv, men fik også at vide, at der venter en korsbåndsoperation senere på året. Det er rigtig uheldigt, og vi ønsker alle Mikkel rigtig god bedring.

Betyder det så vi helt kommer til at undvære Kyosanim Mikkel - Nej heldigvis ikke. Mikkel vil så snart han kan, komme retur til klubben tage de træninger han kan klare. Selvom han ikke kan være så aktiv under træningen. Så vi kommer til at opleve Mikkel på samme vilkår som vi oplever Sabumnim Carsten for tiden, og det går jo egentlig vældig godt :-)

Klubbens trænere og bestyrelse

Der har været efterspurgt en oversigt over “hvem er hvem” i klubben, og hvem laver hvad. Den finder i på følgende LINK. og er også at finde i bunden af nyhedsbrevet.

Oversigten vil også være at finde i klubben om kort tid. Vi vil selvfølgelig opdatere oversigten når der er ændringer.

Velkommen til et nyt medlem - Kyosanim Emil

Vi er altid glade for at der kommer nye medlemmer til klubben, og særligt glad når nye medlemmer kan bringe nye muligheder til klubben. Vi er derfor rigtig glade for at Kyosanim Emil Nindo Figge Larsen, har valgt at slå sig ned i Hillerød Taekwondo Klub. Kyosanim Emil er 3.dan, kommer fra Nørrebro Taekwondo Klub, og har der tidligere trænet både voksenhold i grundteknik, haft kamphold for begyndere mm. Kyosanim Emil skal lige “lande” i klubben, og derefter håber vi at kunne drage gavn af Kyosanim Emils evner og erfaringer i Dojangen. Velkommen til Kyosanim Emil :-)

Sommerlejr

Vi har afholdt det første møde omkring DTAF Sommerlejr 2018. I kan på vores hjemmeside finde meget mere information omkring lejren. Vi regner med, indenfor den næste uges tid, at oprette en facebookgruppe for deltagerne på sommerlejren. Gruppen skal bruges som forum for koordination for de udøvere der skal deltage på lejren. Alt generel information mm. vil fortsat blive slået op på vores Facebook og hjemmeside.

Det løse

Husk at hold jer opdateret på vores Facebook og hjemmeside. Ikke alting kommer ud som nyhedsbreve, så slå et smut forbi begge steder engang imellem, så I er sikre på at få de forskellige informationer. På hjemmesiden gør vi vores bedste for at holde punktet “Det sker” så opdateret som overhovedet muligt. Om kort tid vil I der kunne finde information om endnu en FightClub, denne gang i Albertslund, og der vil også komme et opslag på Facebook omkring det event.

Husk også at kig forbi vores TaekwondoCamp Hillerøds Facebook og hjemmeside - det bliver et brag af en camp til efteråret.

Kihap og Rigtig God Weekend

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen & Sabumnim Carsten