NYHEDSBREV

SOMMER 2018

 

 

Kære alle,

Sæsonen 2017/2018 går på hæld, og sommerferien nærmer sig. Det første halvår af 2018 har været rigtig godt for Hillerød Taekwondo Klub.

Vi har som de fleste har fundet ud af fået ny Cheftræner, Sabumnim Carsten, og fået tilgang af Kyosanim Henrik, Kyosanim Mario, Kyosanim Kambiz og Kyosanim Emil, som trænere, hvilket vi for alvor kommer til at mærke når vi starter op igen efter sommerferien.

Vi er også generelt blevet lidt flere i klubben, og er nu knap 100 medlemmer, og det tal skal vi gerne have til at vokse lidt mere.

OPVISNING

Som et af tiltagene for at øge vores medlemstal, har Sabumnim Carsten arrangeret at vi

d. 30 juni kl 1200 ved Torvet i Hillerød holder en opvisning

Tanken er, at vi vil satse på at lave en opdeling således mon-holdet laver et lille show og det kombinerede voksen/familie hold laver et lille show.

Vi skal på klokken 12:00 og så tænker vi at være på i alt 30 minutter, sådan cirka.

 

Det vil være muligt for alle at deltage forudsat at man kan deltage i de træninger op til, hvor det hele sættes sammen.

Planen er at vi laver lidt forskelligt som demonstrerer vores kunnen indenfor de forskellige discipliner. Derfor er det vigtigt at hvis man ønsker at deltage i opvisningen, så skal man kunne træne til det.
Dermed sagt at hvis man ikke kan være der til træningen bliver det svært at få lavet et holdbart og godt program.

Så derfor! Husk at meld til jeres træner, at I ønsker at deltage i opvisningen, uanset hvilket hold I er på.

For Mon holdet er dette særligt vigtigt, og I som forældre til Mon krigerne, må rigtig gerne tage fat i Tobias i næste uge, og meddele om I (jeres Mon barn) kan deltage.

Det kan være vi laver en ekstra træning i en weekend ellign, hvor opvisningsholdet får alle detaljerne på plads.

Vi håber virkelig I vil være med til dette initiativ, som vil gøre HTK endnu mere synlig i lokalsamfundet.

SOMMERFERIE

Vi har sidste ordinære træning d. 28 JUNI og derefter er der sommerferie. For Mon holdet er der ferie helt indtil vi starter op igen d. 14 AUG.

Dvs ingen træning for Mon bælter fra 28 JUNI til 14 AUG

For Kup og Dan bælter er der lidt fællestræning henover sommeren. Programmet ser ud som følger:

Tirsdag 3. juli 1830-2000 – Gæstetræner krav maga. Det bliver sjovt!

Torsdag 5. juli 1830-2000 - Carsten

Tirsdag 31. juli 1830-2000 - Mario

Torsdag 2. august 1830-2000 - Henrik

Tirsdag 7. august 1830-2000 - Mario

Torsdag 9. august 1830-2000 - Carsten

SÆSONSTART  14 AUG

Vi starter en ny spændende sæson op d. 14 august for alle hold. Hvordan hold/tidsplanen kommer til at se ud, vil komme til jer i starten af juli. Lokalefordelingen er først endeligt på plads fra kommunens side der, og vi kan ikke rigtig lave den endelige plan før vi har den.

Det vi dog ved med sikkerhed er :

  • Der vil være træning for alle hold tirsdage og torsdage

  • Holdsammensætningen ændre vi lidt på henover sommeren, så vi kan målrette træningen endnu mere til de respektive bælter

  • Der vil være træningstilbud i weekenden.

    • Selvforsvar/Hosinsul med Kyosanim Kambiz, søndage i ulige uger fra 1100-1300. Tilbuddet er for udøvere der er fyldt 13 år, og derover, samt har opnået grønt bælte.

    • Kamp med Kyosanim Emil, søndage i lige uger. Tilbuddet er for alle aldre/bæltegrader

For at komme godt igang med den nye sæson holder vi en stor høstfest for alle, forventet d. 18 AUG. Der vil både være træning, lege og aktiviteter, hoppeborg og god mad. Der kommer invitation ud til festen i slutningen af juli - men reserver gerne dagen allerede nu.

Den nye sæson vil også byde på gæstetrænere, bla Sabumnim Henrik Frost & Sabumnim Michael Iversen, som vi er igang med at arbejde på plads. Når de kommer, skal vi nok gøre opmærksom på det i god tid.

Som noget af det sidste - HUSK at tilmelde jer vores Camp til efteråret. Information og tilmelding findes her https://www.taekwoncamp.dk/

Afsluttende vil vi sige tak til alle for en rigtig god sæson. Vi håber I får en fantastisk sommerferie, og vi glæder os til at se, træne, grine, svede sammen med jer igen i den nye sæson.

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen, Sabumnim Carsten, Kyosanim Mikkel og resten af trænerstaben