Nyhedsbrev november/december 2020

 

Vi er godt i gang med anden halvdel af 2020 og lige om lidt er det jul. På trods af restriktioner har vi alligevel haft en vis aktivitet i klubben.

Vi har lige lidt nyheder fra Bestyrelsen:

 

Rabat: Vi har fået et par aftaler hos mooto.dk 25% og taekwondoudstyr.dk 10%.

Koderne sendes særskilt i mail.

Tilskud: Vi har søgt og fået tilskud fra dgi/difs sommerpulje på 30.000 kr med det formål bedre at kunne rekruttere og fastholde vores medlemmer. For pengene er indkøbt nye boksepuder, masser af sorte puder, skinker, iranerpuder. Klubben har indkøbt seks Marvelveste til monholdet. Børnene er ret glade for den anskaffelse.  

 

Sidste træning før jul er torsdag den 17. december. Der bliver træning som vanligt holdvis og vi ønsker hinanden god jul og juleferie. Måske melder vi ud, at der kan være en enkelt træning mellem jul og nytår, hvis der er åbent i centret.

Vi køber julegaver til vores dygtige trænere; Carsten, Mikkel, Henrik, Mario og Tobias og de vil modtage dem i den sidste uge af december. Der bliver altså ikke nogen fælles overrækkelse, som vi har gjort tidligere. Bestyrelsen får også en gave i samme omgang.

Næste træning efter nytår er den tirsdag den 5. januar 2021.

Vi vil benytte lejligheden til at ønske os nogle flere i bestyrelsen. Vi er p.t. fire; formand Roberto, næstformand Anita, kasserer Lilian og bestyrelsesmedlem Tine.

Det er ikke voldsomt tidskrævende arbejde (uden at overdrive). Der er et bestyrelsesmøde en gang om måneden, gerne første mandag i måneden. Hvis det lyder spændende, så hør nærmere hos en af ovenstående fra bestyrelsen.

Mange hilsner fra Bestyrelsen