Nyhedsbrev april 2021
Vi vil gerne invitere ALLE til hyggeligt socialt samvær og velgørende taekwondotræning på de sædvanlige tidspunkter tirsdag og torsdag kl. 17.00-18.00. 
Vi ved, at det har været en crazy sæson. Der har været vendt op og ned på ALT. I lang tid har vi lyttet til, hvad vi skal og ikke skal, nogle gange med ændring fra uge til uge. Det fortsætter lidt endnu, men det bliver forhåbentlig snart lettere at gøre ting, som man tidligere tog for givet at kunne.
Vi er startet op udendørs og har været i gang i et par måneder. I begyndelsen var det koldt, men nu er varmere vejr på vej on/off. Vi savner en hel masse af jer. Vi ved selv, at det kræver ”styrke” at slå vejen forbi træning. Det er p.t. træning på stedet omkring Royal Stage så vi løber ikke så meget mere. Vi venter endnu lidt med at rykke indendørs. Vi kan kun opfordre til at møde op. Det bliver hyggeligt.
Følg med på klubbens facebookside angående træning og evt. aflysning (hvad vi sjældent og helst ikke gør). Børn under 10 år med forældre (ellers skriv og hør træneren ad). Kom i træningstøj passende til vejret.
Ang. Generalforsamling afventer vi stadig med at sende en dato ud. Her kan I høre lidt mere om klubben og blive hørt. Det plejer at være enormt hyggeligt, - pizza (og ikke en marathon-aften). 
 
 
Summercamp 2021
I samme ombæring vil vi gøre reklame for årets summercamp. Det foregår i år i Ry. Vi var nogle af sted fra klubben i 2019 og havde nogle sjove og lærerige dage.  
Mon-børn har en forælder med (alle betalende). 
Se mere her: 
DTaF's officielle Sommerlejr 2021 – Én uges taekwondo-festival i Søhøjlandet (taekwondo-summercamp.dk)
Hvornår: lørdag 10.- fredag 16. juli 2021 (uge 28). 
Programmet er ikke på plads endnu. Men der vil være noget for alle. Der kommer store navne som instruktører: Choi, Tommy Mogensen fra Nørrebro Taekwondo Klub, Farooq Rashid fra Copenhagen City TKD, Henrik Frost, Michael Iversen og flere.
Pris for ugen: 1200 kr over 18 år/1000 kr under 18 år. Dagspris 325 kr. 
Mad hel uge: 1000 kr. Det vil være camping omkring Ry Hallerne. I området bliver der en Ninja Warrier bane. Der er en badesø og Netto er i gå-afstand. 
Det vil også være muligt at være af sted i mindre end hele ugen, fra fx lørdag til tirsdag. 
Vi vil gerne høre, om der er flere end os (dvs Tine, Anita og Martha S), der kunne være interesserede i at komme med hele ugen eller nogle af dagene: (svar gerne hurtigst muligt). 
Hvis ja, skriv gerne hvor mange du/I er. 
Vi vil så aftale nærmere og sende en fælles tilmelding af sted fra klubben. 
(klubben giver tilskud til transporten). 
Vi må se, hvordan verden ser ud, når fristen nærmer sig (sidste tilmeldingsfrist er 20. juni). 
Vi håber i hvert fald til det sidste, at det bliver muligt at komme af sted.
/Tine og Anita
 
Mange hilsner bestyrelsen